Koffiecultuur

Op weg naar de Roparun
18/05/18

Op weg naar de Roparun

Theeo & Theea en Ten Have hebben de afgelopen maanden het Roparun team Doetinchem (nummer 68) gesponsord. Nu is het tijd om zelf mee te...

Lees meer >

Koffie roasts
23/04/18

Koffie roasts

Door het brandproces te variëren kunnen wij een enorm diversiteit van koffiesoorten aanbieden. De termen dark, medium en mild geven aan hoe de...

Lees meer >

Arabica of Robusta? Jouw keuze!
04/04/18

Arabica of Robusta? Jouw keuze!

Op zoek naar de beste koffie? Dan ben je de begrippen 'Arabica' en 'Robusta' waarschijnlijk wel tegengekomen. De keuze tussen deze verschillende...

Lees meer >

De oorsprong van de espresso
21/03/18

De oorsprong van de espresso

Eigenlijk is espresso geen koffiesoort, maar een bereidingswijze van koffie. Lees hier waar de espresso zijn oorsprong vindt en waar je...

Lees meer >

Gebrand op smaak voor jou op de zaak
15/02/18

Gebrand op smaak voor jou op de zaak

Koffie is niet alleen één van de meest gedronken dranken, maar is ook één van de meest veelzijdige. Het brandproces maakt het...

Lees meer >

Two fresh coffee please!
31/01/18

Two fresh coffee please!

Afgelopen kerst zijn medewerkers van Ten Have op reis naar Gambia gegaan en hebben daar een opmerkelijke ontdekking opgedaan over de...

Lees meer >