Koffiecultuur

Ijskoffie!
27/07/18

Ijskoffie!

Het is weer voor ijskoffie!

Lees meer >

Finish van de Roparun gehaald!
29/05/18

Finish van de Roparun gehaald!

Na alle voorbereidingen hebben we afgelopen maandag de finish in Rotterdam gehaald! Wat een geweldige ervaring. De slogan van de Roparun is...

Lees meer >

Op weg naar de Roparun
18/05/18

Op weg naar de Roparun

Theeo & Theea en Ten Have hebben de afgelopen maanden het Roparun team Doetinchem (nummer 68) gesponsord. Nu is het tijd om zelf mee te...

Lees meer >

Koffie roasts
23/04/18

Koffie roasts

Door het brandproces te variëren kunnen wij een enorm diversiteit van koffiesoorten aanbieden. De termen dark, medium en mild geven aan hoe de...

Lees meer >

Arabica of Robusta? Jouw keuze!
04/04/18

Arabica of Robusta? Jouw keuze!

Op zoek naar de beste koffie? Dan ben je de begrippen 'Arabica' en 'Robusta' waarschijnlijk wel tegengekomen. De keuze tussen deze verschillende...

Lees meer >

De oorsprong van de espresso
21/03/18

De oorsprong van de espresso

Eigenlijk is espresso geen koffiesoort, maar een bereidingswijze van koffie. Lees hier waar de espresso zijn oorsprong vindt en waar je...

Lees meer >