Gebrand op
smaak

De beste koffie op maat

Gemalen of bonenkoffie voor op de zaak of in je eigen horecazaak. Met de koffie van Ten Have zet je collega’s en klanten koffie met kwaliteit voor. Een goede bak koffie zorgt voor productieve en gemotiveerde medewerkers en levert een positieve bijdrage aan het imago van je horecazaak. Kies daarom Ten Have Koffie op het werk of in je horecazaak. 

Proefpakketten

Ten Have Koffie heeft een ruime keuze in smaken. Speciaal voor onze zakelijke klanten hebben wij een tweetal proefpakketten samengesteld. Vraag hier het proefpakket aan en ontvang zes overheerlijke espressomelanges en/of twee soorten fresh brew.

Proefpakket Bonen € 75,- (incl. btw)

Zes overheerlijke espressomelanges, welke kunnen wisselen in elk proefpakket.
Je ontvangt zes melanges van één kilo.

Proefpakket Fresh Brew € 40,- (incl. btw)

Onze Fresh Brew koffie is gebrand en gemalen van topkwaliteit espressobonen.
De Fresh Brew lijkt het meest op snelfiltermaling. Je ontvangt twee kilo zilvermelange
en twee kilo goudmelange.

  Bestelformulier proefpakket

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  * verplichte velden

  Koffiemachines

  De kwaliteit van een koffiemachine is net zo belangrijk als de kwaliteit van je koffiebonen. Zoek je een duurzaam, gebruiksvriendelijk of een specifiek merk? Wat zijn de wensen met betrekking tot de koffie en het apparaat? Elke koffiemachine heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Neem contact op en wij helpen je een juiste keuze te maken.

  Koffie bestellen

  Heb je al eerder koffie bij ons besteld en wil je meer bestellen? Klik dan op de onderstaande button. Je wordt doorgestuurd naar je mail, waar een automatisch gegenereerde mail wordt geopend. Vul hier je gegevens in en hoeveel en welke koffie je wenst. Na verzending krijg je een bevestiging.