Gebrand op
smaak

Ten Have puur en intens

Onze koffiebonen komen van koffiestruiken uit landen als Indonesië, Brazilië en Jamaica. De rode bessen hebben twee bonen, die met de hand worden geplukt, ontveld en gedroogd. Eenmaal gedroogd worden ze verpakt in grote balen en op transport gezet naar onze koffiebranderij in Deventer.

De koffiebonen worden volgens ambachtelijke wijze slow roast gebrand. Een ambachtelijke techniek waarbij de koffiebonen langzaam worden geroosterd tot 200 graden, waardoor de smaak puur en intens wordt. Een ruim assortiment met meerdere koffiesoorten, van espressobonen tot filtermaling en van vriesdroogkoffie tot Fresh Brew.

Espresso Bonen

Onze Espressobonen zijn geschikt voor alle koffiemachines en molens. Een kleine greep uit onze heerlijke melanges. Neem contact met ons op om onze heerlijke melange te proeven! Nieuwsgierig naar een aantal verschillende koffiebonen melange? Bestel ons proefpakket

Magistrale
De Magistrale melange is een 100% Arabica boon en vindt zijn origine in Midden- en Zuid-Amerika. De bonen worden medium geroast, dat een mooie zachte melange geeft. Zeer geschikt voor een Lungo!

Italiano
Deze melange van deels Arabica en Robusta bonen heeft een medium/dark roast. Deze pittige melange is heerlijk als espresso en vind zijn origine uit Midden- en Zuid-Amerika en Afrika. 

Fuego
De Fuego is een melange met volle body! De melange bestaat uit Arabica met een beetje Robusta en komt uit Midden- en Zuid-Amerika en Azië. De roast is medium. 

Filtermaling

Een van onze heerlijke filtermelange is de Mocca. Deze melange is samengesteld met koffiebonen onder andere afkomstig uit Brazilië, Peru, Colombia en India. Door het gebruik van deze koffiebonen ontstaat een heel zachte melange, waarmee een heerlijke kop koffie gezet kan worden!

De melanges voor de filtermaling kunnen wij in verschillende maalgraden leveren. Deze blend is medium gebrand.

Fresh Brew

Onze Fresh Brew koffie is vers gemalen koffie, speciaal ontwikkeld voor de koffiemachine op het werk. Voor de Fresh Brew machines hebben wij verschillende melanges ontwikkeld, zodat je kopje koffie op het werk hetzelfde smaakt als je koffie thuis. Proeven? Bestel ons Fresh Brew proefpakket

Vriesdroog- / instantkoffie

Voor onze vriesdroog- of instantkoffie zetten we een zeer sterke koffie die ingevroren wordt. Van deze koffie worden korreltjes gemaakt, die oplossen in heet water. Vriesdroog koffie is een snelle en gemakkelijke manier om een heerlijke kop koffie te zetten. Meer weten over instantkoffie? Neem contact met ons op. 

Waar we voor
staan