Deventer Leut: rijk aan heerlijkheid

Deventers rijke historie met koffie heeft ons geïnspireerd tot het ontwikkelen van een speciale koffielijn: Deventer Leut. Gedreven door liefde voor ons ambacht, tillen we Deventer Leut uit boven standaardkoffie. De strenge selectie van de beste bonen garandeert koffie met een karaktervolle smaak, die je blijft verrassen. Koffie die verbindt, verrijkt en verblijdt. Heerlijk voor thuis. Voor hét geluksmomentje van de dag.

De beste koffie op maat

Gemalen of bonenkoffie voor op de zaak of in je eigen horecazaak. Met de koffie van Ten Have zet je collega’s en klanten koffie met kwaliteit voor. Een goede bak koffie zorgt voor productieve en gemotiveerde medewerkers en levert een positieve bijdrage aan het imago van je horecazaak. Kies daarom Ten Have Koffie op het werk of in je horecazaak. 

Vreugd

Een toegankelijke melange voor op ieder moment van de dag. Met zorgvuldig geselecteerde arabicabonen uit Brazilië en Honduras belooft Vreugd een volle, maar zachte smaaksensatie, die elke keer weer verrast. Temeer dankzij de finesse van een lichte citrussmaak, die perfect harmonieert met de rijke tonen van Zuid-Amerika. Dit subtiele, uitgebalanceerde contrast maakt Vreugd een frisse, sprankelende traktatie.

Fortuin

Deze pittige melange heeft een lange reis afgelegd vanuit het verre Zuid-Amerika en Azië. En dat avontuur proef je terug in de volle body van deze rijke blend van arabica- en robustabonen. Vooral de robustabonen geven Fortuin zijn lage aciditeit en krachtige smaak, waarin lichte aardtonen te onderscheiden zijn. Aangevuld door de donkere branding belooft Fortuin een intense smaaksensatie, die ondanks zijn pit en kracht, toch een zachte afdronk heeft.

Pracht

Koffie zoals koffie bedoeld is. Krachtig, vol en zonder al te veel poespas. In deze rijke melange van arabica- en robustabonen, afkomstig van Midden/Zuid-Amerika en Afrika, hebben we de nostalgie gevangen van een ouderwets, oer-Hollands bakje troost. Nippend van Pracht word je meegevoerd naar vroegere tijden, waar je meest tevreden herinneringen verborgen liggen. 

Buitenkans

Onze meest pure melange. Buitenkans bestaat uit honderd procent arabicabonen, afkomstig uit het land waar koffie zijn oorsprong vindt: Ethiopië. Deze volledig biologische melange valt op door zijn unieke smaak, die vol en intens in de mond ligt. Binnen deze smaaksensatie zijn subtiele nuances van chocolade en noten te ontdekken. Met zijn complexe bouquet van heerlijke aroma’s en body vol verrassingen is deze koffie tevens prima te drinken als espresso.

Roem

Een ideale melange voor wie zweert bij een pot verse, authentiek gezette koffie. Als geschikte blend voor snelfiltermaling blaast Roem de vergane glorie van zetkoffie nieuw leven in. De blend is nauwkeurig samengesteld van smaakvolle arabicabonen en stevige robustabonen, geplukt van Midden-Amerikaanse en Aziatische plantages. De fijne selectie garandeert een volle, karakteristieke smaak die tot de laatste druppel blijft verleiden.