Gebrand op
smaak

Koffiecultuur

21/05/20
Er is al veel geschreven over wat nu body inhoudt bij de omschrijving van koffie. Ook ik doe een poging om dit duidelijk te maken, maar dan uit het ...
14/05/20
Er is al veel geschreven over wat nu body inhoudt bij de omschrijving van koffie. Ook ik doe een poging om dit duidelijk te maken, maar dan uit het ...
07/05/20
Hoe komt het nu eigenlijk dat koffie zuur kan smaken, hoe krijg je dat zuur eruit of hoe verfijn je het?
20/04/20
Als Barista achter een espressomachine ben je continu de maling aan het controleren om de beste smaak te krijgen. Maar wat voor invloed heeft de...
26/10/18
Zaterdag 20 oktober jl. een bericht in de NOS-app: “Koffie, creativiteit en netwerken: coworking wint terrein”.Het woord koffie in deze titel wekt...
27/06/18
Het is weer voor ijskoffie!
21/06/18
Eigenlijk is espresso geen koffiesoort, maar een bereidingswijze van koffie. Lees hier waar de espresso zijn oorsprong vindt en waar je...
29/05/18
Na alle voorbereidingen hebben we afgelopen maandag de finish in Rotterdam gehaald! Wat een geweldige ervaring. De slogan van de Roparun is...
18/05/18
Theeo & Theea en Ten Have hebben de afgelopen maanden het Roparun team Doetinchem (nummer 68) gesponsord. Nu is het tijd om zelf mee te...