Verse bonenkoffie populair onder ondernemers

Koffie en de werkvloer zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Uit onderzoek door Dutch Network Group in opdracht van PerTazza is gebleken wat ondernemers belangrijk vinden aan koffie op de werkvloer. 

Veel mkb-ondernemers schenken koffie van verse bonen. Na de verse bonenkoffie werd filterkoffie als meest populaire optie gegeven. Ondernemers die verse bonen in hun koffieapparaat hebben, geven hun koffie een 7,7. Voor filterkoffie wordt een 7,4 gegeven.

Uit ditzelfde onderzoek is gebleken dat ondernemers het serveren van goede koffie aan klanten vindt bijdragen aan het uitstralen van kwaliteit. Hierbij vinden zij een goede smaak en duurzaamheid van de koffie het meest belangrijk.

Ten Have Koffie, duurzaam en (h)eerlijk
Wij staan voor duurzame landbouw, zetten ons in voor een eerlijke handel met koffieboeren en werken aan een betere toekomst voor onze planeet. Zo is onze koffie Fairtrade en zijn wij aangesloten bij het Rainforest Alliance en UTZ Certified.

En over smaak… valt niet te twisten. Daarom bieden wij speciaal voor onze zakelijke klanten proefpakketten aan. Zo kun je zelf de pure en intense smaak van onze koffie proeven en bepalen welke smaak het beste bij jou op de zaak past.

Ten Have
Ten Have