Combineer koffie met het kerstdiner

De kerstdagen komen er weer aan en de meest heerlijke en uitgebreide gerechten worden deze dagen bereid. Of we een kop koffie willen drinken na het eten? Jazeker! Maar steeds vaker wordt koffie onderdeel van de maaltijd. Zowel bij het eten als ín het eten. Foodpairing is helemaal on trend! De ideale manier om je gasten een unieke maaltijd te serveren.

Koffie wordt gezien als traditionele maaltijdafsluiter, maar je kunt de koffie op verschillende manieren in de maaltijd verwerken. Koffie maakt de smaak complexer of kan deze juist versterken. Een blend die stevig is en relatief veel bittere tonen voert, doet het bijvoorbeeld goed bij sterke kaas of een stevig vleesgerecht. Vlees wordt daarbij extra sappig wanneer dit gebakken wordt in koffie. De korst die zich hierbij vormt houdt alle vleessappen binnen. Met foodpairing zorg je er dus voor dat jouw bedrijf indruk maakt!

Het mooiste diner stel je samen met koffie. Maar het kan alleen een topgerecht worden als je gebruik maakt van kwaliteitskoffie. Je kunt hierbij kiezen voor een standaard melange espressobonen, maar je gerecht maak je nog persoonlijker als je gebruik maakt van een private label. Dit is jouw eigen koffiemerk met een door jou gekozen smaak en beleving. Hierdoor wordt je gerecht nog exclusiever!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van private label of informatie over ons assortiment? Neem dan contact op door te bellen naar 0570-63 09 00 of te mailen naar info@tenhavekoffie.nl

Ten Have
Ten Have