Goede koffie op de zaak!

Iedereen kent wel zo iemand: nog voor die iets heeft gedaan, rent die al naar de koffieautomaat voor een eerste shot van de dag. Voor die tijd wil ‘ie liever niet gestoord worden’. Koffie zorgt voor gemotiveerde en geïnspireerde medewerkers en is dan ook met afstand de nummer één gedronken drank op kantoor.

Nederland koffieland bij uitstek
Ook al worden koffiebonen niet in Nederland verbouwd, ons land kun je gerust een koffieland noemen. We drinken gemiddeld maar liefst 2,4 kopjes per dag en zijn daarmee het grootste koffiedrinkende land ter wereld(!)

Rose van Asten, koffietrainer en voormalig Nederlands barista-kampioen, legt in het AD uit hoe dat komt. ‘Een belangrijke reden is ons klimaat. Ook in Scandinavische landen wordt veel koffie gedronken om op te warmen. Daarnaast heeft het te maken met de verkrijgbaarheid: in Nederland hebben we nu eenmaal goede voorzieningen; gratis koffie op het werk is bijna een primaire arbeidsvoorwaarde. En de kwaliteit van de koffie houdt ons op kantoor enorm bezig.’ Een primaire arbeidsvoorwaarde dus en waarom zou je dan niet voor kwaliteit gaan.

Interesse in één van onze kwaliteitskoffies? Dan hebben wij een tweetal proefpakketen samengesteld om onze koffie te ervaren. Naast de vers gebrande espressobonen uit onze eigen branderij leveren en installeren wij koffiemachines op maat. Want bij kwaliteitskoffie kan een goede koffiemachine natuurlijk niet ontbreken. Ook alle toebehoren zoals melk, suiker, bekers, koekjes etc. kunnen wij verzorgen. Altijd binnen 24 uur geleverd, speciaal voor jou gebrand op smaak!

Wij helpen je graag de juiste keuze te maken. Neem gerust contact op met onze koffiekenner Anton Klinge via 06- – 48 53 37 54 of info@tenhavekoffie.nl. 

Ten Have
Ten Have