Hotspots in Deventer: proef hier onze koffie!

Met Deventer als thuishaven kan onze koffie niet ontbreken in de leukste horecazaken van de stad. Daarom stellen wij graag de leukste plekjes aan je voor, waar je een heerlijke kop Ten Have koffie kan drinken. Van ouderwets gezellig tot hip, maar bovenal allemaal erg sfeervol. Vijf tentjes waar jij moet zijn voor je favoriete kop zwarte goud.

 

Deventer Koek
Deventer en koek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al meer dan 400 jaar maakt de koekenbakker J.B. Bussink hier de echte Deventer Koek. En wat is er onmisbaar bij deze heerlijke versnapering? Juist, een kop echte Ten Have koffie. Dit sfeervolle en vooral knusse winkeltje kun je vinden op het gezelligste plein van Deventer: De Brink.

Wallstreet Tearose
Dit eigenlijke theehuis bevindt zich aan, hoe kan het ook anders, de Walstraat van Deventer. Theeliefhebbers kunnen hier kiezen uit zeker 100 soorten thee. Maar er is ook aan de koffiefans gedacht. Want ook hier kun je een smakelijke kop Ten Have koffie drinken. Als je dan bent neergestreken in dit gezellige restaurant, vergeet dan niet hun arretjescake te bestellen. Volgens hen de absolute topper, iedere dag vers voor u bereid.

Tapasrestaurant Cava Andalusië
Tapas vindt zijn oorsprong in Spanje, maar is tegenwoordig ook overal te vinden in Nederland. Zo ook in Deventer, aan de Polstraat bij Cava Andalusië. Van olijven tot bruschetta en van knoflookgamba’s tot gegratineerde aubergine: Cava Andalusieë heeft het. Zijn je smaakpapillen na een uitgebreid diner toe aan een zoete lekkernij? Bestel dan een Copa Malaga met een kopje koffie. Wat er dan geserveerd wordt? Boerenjongens met romige slagroom en echte Ten Have koffie.

Hotel Royal
Al zeker 150 jaar is Hotel Royal gelegen op een uniek plekje aan de Brink. Op deze locatie staat niets een gezellige avond jou meer in de weg. Vanuit enkele kamers heb je romantisch uitzicht op de Brink en alle sfeervolle steegjes. Je kunt hier heerlijk dineren in het restaurant of een drankje doen in het grand café. Daar serveert Hotel Royal ook diverse Private Label koffiesoorten. Voor jou met veel aandacht en zorg samengesteld en geproduceerd door Ten Have